Понеділок, 10 квітня 2017 12:04

Україна-Польща: об’єднатись проти спільного ворога

Андрій Левус
Україна-Польща: об’єднатись проти спільного ворога

Сім років тому під Смоленськом зазнав катастрофи літак ТУ-154, на борту якого знаходились польський президент та військова еліта країни. Сьогодні, в результаті роботи польських урядових структур, стає все більш очевидним, що мала місце не звичайна авіакатастрофа, а цілеспрямоване знищення російською владою керівництва Польщі.

Три роки тому, на Сході України, почала розгортатись масштабна агресія РФ проти України, яка переросла у війну, що триває і досі.

За цих три роки активного протистояння в Україні, дивним чином почали множитись різноманітні антипольські акції – знищення пам’ятників, осквернення могил. А з останнього – розстріл із гранатомета польського консульства в Луцьку. Подібні антиукраїнські акції мали місце в Польщі, хіба що по консульству поки ніхто не стріляв. Усім людям, які активно стежать з політичними процесами, цілком очевидно, що за цим всім стоїть діяльність спецслужб РФ та їх маріонеток в Україні (на кшталт «Українського вибору» Медведчука), які прагнуть за будь яку ціну привнести конфлікт в українсько-польські стосунки і таким чином послабити як Україну, так і Польщу. У цьому немає нічого нового – подібним чином Росія діяла завжди, якщо проаналізувати історію українсько-польських стосунків. І практично завжди Росія досягала в цьому успіху – розсваривши українців та поляків в підсумку окуповувала і Польщу і Україну.

Цього разу в імперців нічого вийде, ми добре засвоїли уроки. Україні немає чого ділити з Польщею, зате є довкола чого об’єднуватись – і російська загроза якраз і є таким чинником. Вірю в те, що і в поляків є подібне розуміння ситуації. Ви втратили президента і військову еліту, ми втратили частини території і тисячі захисників та простих українців. І винним як у вашому, так і нашому випадку є лише один чинник – Росія і її шизофренічне керівництво. Щоб вистояти в цьому протистоянні. ми повинні бути разом, а дискусійні питання, які існують між нашими країнами, ми обов’язково вирішимо. Спокійно поговоримо і вирішимо. Але для цього потрібно встояти і перемогти східну орду.

 

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн