Понеділок, 24 вересня 2018 13:43

У Львові презентували карту Ідель-Уралу

Free.IdelUral
У Львові презентували карту Ідель-Уралу

23 вересня у Львові пройшла презентація політичної карти Ідель-Уралу, створеної з ініціативи громадського руху «Вільний Ідель-Урал». Захід відбувся в рамках львівського Форуму видавців, щорічної культурної події, яка збирає тисячі учасників з України, а також зарубіжних гостей.

Співзасновник «Вільного Ідель-Уралу» Боляєнь Сиресь розповів учасникам презентації про історію та цілі створення громадського руху. Карту Ідель-Уралу представили консультанти картографічного проекту, політолог Максим Майоров та історик Павло Подобєд.

Політичний експерт і політтехнолог Ростислав Мартинюк поділився своїми міркуваннями щодо перспектив руху за суверенізацію Республік Ідель-Уралу та розвитку геополітичної ситуації у Волго-Уральському регіоні.

Презентацію відвідали жителі і гості Львова, учасники Форуму видавців. Серед них – громадські та політичні активісти, історики, представники діаспор народів Ідель-Уралу. Виступи спікерів заходу завершилися насиченим обговоренням на тему проблем і перспектив Ідель-Уралу, а також ролі України та інших незалежних держав у підтримці національних рухів Волго-Уральського регіону.

Всі учасники зустрічі отримали в подарунок унікальну карту. Надалі вона буде поширюватися безкоштовно серед зацікавленої аудиторії.

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн