П'ятниця, 11 жовтня 2019 13:26

Вітаємо зі святом Покрови з вірою у Її заступництво

Провід ОУН (б)
Вітаємо зі святом Покрови з вірою у Її заступництво

Покрова Пресвятої Богородиці – величне духовне та національне свято, релігійне та патріотичне.

Ще з часів козацтва українці змагають за Віру і Народ, за національне визволення. І саме з цих часів сивої давнини Божа Матір є опікункою козацтва. На неї надіялися, до неї прибігали перед важливими битвами і з вірою в Її поміч перемагали.

Декілька століть поготів вже нова військова формація – Українська Повстанська Армія – обрала Богородицю за свою опікунку, віддала під Її святий Покров велику справу – визволення Батьківщини від одвічного ворога. Як і колись на Січі, УПА велично святкувала цей празник Покрови Пресвятої Богородиці.

Нині вкотре переживаємо черговий наступ ворога на український народ, на віру, на наші терени. Анексовано Крим, захоплено частину Донбасу. Боротьба ускладнюється викликами як із зовні, так і зсередини. Україну розпинають зайди-чужинці, сепаратисти, прибічники Московії, прагнучи знову позбавити нас національних святинь, нав’язуючи злочинні ідеї, що призводять до кровопролиття та горя.

Сьогодні знову після святої Літургії виходимо на площі і майдани, щоб постати за свою матір Україну! Віра у заступництво Богородиці додає нам сили і витривалості у боротьбі. Вона кріпить у дусі найкращих синів і доньок! Єднає українців з усіх сторін планети!

Святкуючи та змагаючи, віддаємося нині й ми під Її святий Покров. Аби з вірою та гідністю у силу та омофор Божої матері врешті здобути та утвердити Соборну Самостійну Українську Державу!

Слава Україні!

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн