П'ятниця, 20 грудня 2013 15:32

СИЛА У ЄДНОСТІ!

 Стефан Романів і Богдан Червак Стефан Романів і Богдан Червак

Ми, голови Організації Українських Націоналістів і Організації Українських Націоналістів (бандерівців), висловлюємо занепокоєння щодо майбутнього Української державності.

На жаль, за роки незалежності Україна так і не стала національною державою Української Нації. Бізнесові, кланові інтереси вузького кола осіб ставляться вище інтересів Української Нації і Держави. Як наслідок – соціальне розшарування та зубожіння більшості українського народу, його русифікація, наступ на українську мову і культуру, історичну пам'ять нації.

В Україні посилюються тенденції, що становлять загрозу стабільності, добробуту українського суспільства, соборності та національній сутності Української держави, розмиваються основи української культурної ідентичності. Не припиняються спроби втягнути Україну в оновлене московське ярмо – так званий Митний союз.

Усвідомлюємо, що настав час консолідувати український націоналістичний рух і передусім відновити єдність ОУН, яка була створена у 1929 році полковником Євгеном Коновальцем та його соратниками. Ідейною основою такого об’єднання є український націоналізм, що його виплекала ОУН та її провідні ідеологи.

ОУН завжди стояла на сторожі інтересів Української Нації. Зважаючи на загрози, які постали перед нею сьогодні, заявляємо про свою волю об'єднати зусилля у відстоюванні українських національних інтересів в усіх сферах життя держави.

Ми переконані, що у цей складний для нашої країни час єдина ОУН стане вагомим чинником утвердження заможної і справедливої Української Самостійної Соборної Держави.

Слава Україні!

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн