Понеділок, 09 квітня 2018 17:56

Підтримати Уляну Супрун – підтримати українські реформи!

Провід ОУН (б)
Підтримати Уляну Супрун – підтримати українські реформи!

Політична та інформаційна кампанія проти в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун – це брудна кампанія з очорнення як самої постаті Супрун, так і запропонованої нею реформи. Це спільна, чітко спланована операція російської «п’ятої колони» та ряду корумпованих політиків з високих кабінетів української влади. Їх завдання – усунути міністра-реформатора, зупинити медичну реформу, залишити старі корупційні схеми в медицині, які сприяють незаконному збагаченню проросійських політиків, зокрема – з оточення донора злочинного режиму Януковича – Ахмєтова та інших діячів, які знайшли зручні місця і в чинній системі влади.

Тому Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає українців не вірити тому потоку бруду, яким поливають доктора Уляну Супрун на олігархічних каналах з екранів телевізорів та на шпальтах антидержавних видань, хай би вони себе називали «тричі проукраїнськими і патріотичними».

Закликаємо критично і неупереджено подивитися на ту інформацію, яку подають деякі ЗМІ про реформу медицини: найбільше кричать «Геть Супрун!» ті, хто роками сидів на схемах з відмивання коштів на фармацевтиці, імпорті ліків, на непрозорому фінансуванні лікарень. І головне, ті, хто найбільше дорікає Супрун, що вона «посягнула» на принцип, що «вся медицина має бути безкоштовною», найбільше наживалися на громадянах України, наживалися, коли ми йшли до лікарні і нам виставляли захмарні рахунки за операції і лікування, вимагали хабарі, а всі кошти проводили через сумнівні «благодійні організації». Ці люди десятиліттями накопичували статки за рахунок здоров’я та життів українських громадян, зберігаючи совєтську неефективну і рабську систему. Перед тим, як дорікати молодій реформаторській команді Уляни Супрун, згадаймо, на яких авто і в яких помешканнях живуть навіть не головні лікарі – завідуючі відділень, яким ми носили подяку, аби мати гарантію, що не заріжуть на операційному столі, або при захворюванні туберкульозом не пропишуть ліків від застуди…

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) наголошує: інспірована кампанія щодо звільнення Уляни Супрун є великим подарунком Путіну, який прагне ослаблення української держави через гальмування реформ, тріумф популізму, який бажає тотального розгулу корупції в Україні і збереження у наших громадян совєтського світогляду, зокрема, й щодо так званої «безкоштовної медицини», яка, насправді, веде українців до вимирання.

Підтримати в.о. Міністра і реформу медицини – значить зупинити «русскій мір» і його агентів на зразок Медведчука, Ахмєтова, Вілкула, Бойка, Рабиновича, Богомолець, Бахтєєвої, Мусія та інших популістів на тому напрямку, який для України поки залишається найбільш вразливим – на напрямку реального впровадження європейських стандартів життя і зокрема в галузі охорони здоров’я.

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн