П'ятниця, 11 січня 2019 08:34

Збірка на Фонд ОУН

Провід ОУН (б)
Збірка на Фонд ОУН

Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців) висловлює щиру вдячність всім українцям, хто патріотичним чином і щедрими пожертвами вможливлював плідну й результативну діяльність Організації протягом тривалого часу. Революційна ОУН в своїй діяльності завжди опиралася на власні сили, що гарантувало нам незалежність у політичній діяльності задля інтересів української нації і зумовлювало ідейну принциповість та органічну життєздатність.

Останні роки діяльність ОУН в Україні і світі зосереджувалася насамперед на відбитті ворожої агресії, зокрема наданні фізичної, матеріальної і моральної підтримки захисникам України, розбудові державницьких сил, унапрямленню державної політики, пошуку й мобілізації союзників у вільному світі.

Важливими досягненнями є ряд позитивних зрушень в гуманітарній, церковній, науково-історичній галузях, сфері національно-патріотичного виховання, котрі були би неможливими без нашої спільної тривалої й цілеспрямованої наполегливої роботи.

В 2018 році відбувся згідно Устрою 14 Великий Збір ОУН, який окреслив нові напрямні роботи Організації, прийняв ряд важливих постанов, обрав нове керівництво на чолі з Стефаном Романівим і визначив пріоритети нашої діяльності та орієнтири державного будівництва в різних галузях.

Мусимо відповідально ствердити, що тривала жертовна боротьба і праця членів та симпатиків ОУН на різних відтинках приносить очевидні добрі плоди. Ми бачимо, що наші кличі, гасла, вітання, символи, світоглядні засади і програмові напрацювання стають надбанням і гордістю всієї нації.

В наступному році відзначаємо 90 років з часу створення ОУН. Цю дату маємо широко і велично відзначити, як рівно ж і 110-ту річницю з дня народження Провідника ОУН Степана Бандери. Нехай ці дати стануть для нас не просто приводом для вшанування наших героїв, але і підставою для консолідації націоналістичних сил в часі виборчих президентської та парламентської кампаній, які розпочинаються в Україні і в яких ми маємо взяти активну участь.

Вибори 2019 року можуть бути доленосними для України і ми мусимо докласти всіх зусиль, аби не допустити промосковського реваншу та привести до влади патріотів-державників.

В цьому контексті роль ОУН насамперед полягає у виробленні сконсолідованої націоналістичної позиції і її популяризації та спрямуванні організаційних зусиль в напрямку поборення антидержавних реваншистських сил і підтримки державницьких чинників на різних рівнях. Важливу роль у виконанні цього завдання мають виконати наші місцеві структури та засоби інформації. В лютому 2019 року виповнюється 65 років з дня виходу першого числа офіціозу ОУН «Шлях Перемоги», заснованого Степаном Бандерою. Провід ОУН закликає членство і прихильників з нагоди ювілею тижневика щедрими пожертвами на прес-фонд і активною участю в передплатній кампанії уможливити подальший безперебійний вихід нашої газети. Лише доклавши максимум зусиль ми зможемо донести позицію та ідеї ОУН до ширшого кола українців.

Оголошуючи щорічну традиційну збірку на Фонд ОУН, віримо в розуміння завдань, які сьогодні стоять перед Організацією, дякуємо за багаторічну підтримку і закликаємо щедрими пожертвами підтримати наші проекти і уможливити ще результативніше й ефективніше діяти і впливати на національний розвиток та державне будівництво України.

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн