Четвер, 18 грудня 2014 22:00

Фонд ОУН – фонд боротьби!

Провід ОУН (б)
Фонд ОУН – фонд боротьби!

Рік, що минає, став для України роком неабияких випробувань, революційних змін, великих жертв і суворих викликів.

Всенародна боротьба за право бути собою, воля бути господарями на своїй власній землі змели антинародну промосковську кліку на чолі з Януковичем, даючи шанс Україні стати незалежною європейською державою на засадах  народовладдя та соціальної справедливості.

В цій боротьбі членство ОУН було в перших лавах. В авангарді йшли ті, хто вважає себе послідовниками Степана Бандери. На передових позиціях майоріли червоно-чорні прапори.

Московська агресія в Криму та на Донбасі, підривна діяльність «п’ятої колони» Кремля та активізація його агентури в Україні та за її межами спонукають нас усіх, українців на рідних землях та за кордоном до максимальної мобілізації, солідарності, активізації та координації дій.

Плебісцит крові, численні жертви наших захисників не дають нашому сумлінню бути чистим, а совісті спокійною, «допоки хоч на одному клаптику української землі пануватиме чужинець, доти кожне покоління українців йтиме на війну». Ці слова Миколи Міхновського з маніфесту «Самостійна Україна» знову актуалізуються. Ця війна священна і всенародна. Хто зі зброєю в руках, хто як волонтер, хто на політичному чи інформаційному фронті, чи то в Луганську, чи то в Києві, чи в Харкові або Львові, Торонто чи Чикаго, Лондоні чи Мюнхені, – кожен може і має стати до лав захисників України словом і чином.

Провід ОУН щиро вдячний усім членам та прихильникам ОУН за жертовну працю та щедрі пожертви, спрямовані на підтримку учасників Революції Гідності взимку 2013-2014 рр. Мільйони українців надали і надають допомогу воїнам-захисникам, родинам загиблих Героїв, допомагають у лікуванні поранених, вишколі та матеріальному забезпеченні бійців на передовій лінії та їх моральній підтримці.

Дотеперішній фронт боротьби має бути не лише втримано, але і поширено. ОУН ставить перед собою максимальні завдання. Вигнати ворога з рідної землі, звільнити окуповані території, очистити Україну від українофобів та корупціонерів, повернути українцям віру у гідне майбутнє на власній землі у власній державі.

Щоби виконати зазначене, ОУН звертається до членів та прихильників, до широких кіл громадянства із закликом складати щедрі датки на Фонд ОУН.

Фонд ОУН – це фронт боротьби! Цей фронт є широким і всебічним: фронт боротьби за звільнення наших земель і за звільнення душ українців від намулу московської неволі є єдиним. Фронт боротьби за нашу історичну перспективу і фронт боротьби за правду про наше історичне минуле є єдиним. Фронт боротьби за оздоровлення політичного життя та очищення органів влади в Україні і фронт боротьби за створення спільного антиімперського блоку, за мобілізацію зусиль світової спільноти в протистоянні новітній імперсько-шовіністичній загрозі є єдиним.

Ваша пожертва на Фонд ОУН – цеглина в підмурівок української фортеці і цвях у домовину загарбницьких потуг захланного Кремля!

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн