Вівторок, 07 березня 2017 12:55

Насіров - у СІЗО: ніякі посади та гроші не “вирішують”

vilni.org.ua
Насіров - у СІЗО: ніякі посади та гроші не “вирішують”

“Вільні Люди” разом з іншими активістами дві доби блокували виходи з будівлі Солом’янського суду, в якому для голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова обирали запобіжний захід.

Процес було затягнуто на кілька днів: адвокати Романа Насірова всіляко намагались вивезти підозрюваного з приміщення суду. Єдиною перепоною став контроль громадськості, яка не допустила несправедливості.

“Ця справа об'єднала всіх людей доброї волі, не залежно від партійності. Це підтверджує факт того, що українці не зневірились у майбутньому держави, а готові спільними зусиллями виборювати справедливість та викорінювати корупцію”, - говорить Андрій Левус, народний депутат, Голова Проводу “Вільних Людей”.

Вільні Люди лишились ночувати під судом, навіть попри те, що понеділок - робочий день. А значить, революція триває, а стара система поступово руйнується. Ми бачимо, як постійно спливають справи корупціонерів, і як завдяки тиску громадськості, відбувається очищення держави

“Важливо розуміти, що Роман Насіров - ще одна “цеглинка” у злочинній владі. Щоразу, коли ми відстоюємо справедливість, держава отримує шанс на очищення від корупції. Бачимо, що рівень громадської свідомості - високий: громадськість висловлює протест, здатна змобілізуватись навіть ввечері вихідного дня”, - говорить Дмитро Гуменюк, керівник штабу “Вільних Людей”.

Нагадаємо, 7 червня 2016 року народні депутати, серед яких Андрій Левус, Голова Проводу “Вільних Людей” та Сергій Висоцький, заступник Голови Проводу, звернулись до Голови Національного антикорупційного бюро України з вимогою розпочати досудове засідання щодо корупційних дій Романа Насірова. Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн