Понеділок, 29 червня 2020 11:05

Об’єднатися і почати український наступ!

Андрій Левус
Об’єднатися і почати український наступ!

Замість епітафії про Конституцію

Рік тому було знищено Конституцію: її було вбито антиконституційним розпуском парламенту. Розпочалося планомірне знищення всіх державних інституцій. В державі панує хаос та правовий нігілізм.

Під сумнів поставлено основні фундаментальні положення Конституції, які стосуються питань суверенітету і головних прав та свобод громадян.

  1. Капітуляційні реверанси Зеленського ставлять під загрозу суверенність та територіальну цілісність нашої держави.
  1. «Гнучка» зовнішня політика тільки віддаляє Україну від євроатлантичного курсу, а постійні міжнародні скандали, в які встрягає зелена влада, відлякують стратегічних партнерів.
  1. Йдуть постійні атаки на українську мову, яка є єдиною державною згідно Конституції.
  1. Хаос в управлінні державою фактично становить загрозу конституційному ладу України. Невідомо, хто ким керує, хто за що відповідає. І це все в час пандемії, кризи та війни з Росією.
  1. Фактично відбулася узурпація влади при оголошенні карантину в неконституційний спосіб.
  1. Фінансові побори з боку уряду та кримінальні справи проти незгодних із Зеленським мерів знищують гарантовану Конституцією свободу місцевого самоврядування.
  1. Суди підконтрольні Портнову й приймають рішення на користь олігархів.
  1. Політичні репресії проти незгодних із режимом Зеленського. Десятки кримінальних справ проти українських патріотів.
  1. Планомірний наступ на свободу слова – кримінальні справи проти патріотичних опозиційних каналів та блогерів.

І головне – це спроба змінити демократію на цифровий концтабір за допомогою медведчуківського інструменту – референдуму.

Москві не вдалося взяти нас бліцкригом після «Нормандії». Ми разом з вами не дали цього зробити своїми акціями та своєю активністю.

Москва розуміє, що для повної окупації України їй необхідний контроль всередині нашої держави. І саме зараз триває ця операція із заміни аферистів та рейдерів «зеленої команди» на більш професійну й перевірену – ОПЗЖ. Зеленський трохи опирається (на камеру), але у турборежимі передає владу колишнім регіоналам, ставленикам медведчуків та табачників.

Все це відбувається в інформаційному шумі вічних скандалів. Табу шаріївщини в корабельних соснах з лимонами а ля велюр... Кіно для лохів. Димова завіса.

Для того, щоб стати на заваді планам Москви, необхідно:

  1. Припинити всі скандали в патріотичному таборі. Так, ми дуже різні: у нас різне ставлення до питань ЛГБТ, ринку землі, релігії та щодо того, хто за кого голосував колись на виборах. Всі ми не святі, у кожного свої гріхи і «скелети в шафах». Зараз важливий один критерій – ставлення до Росії. Якщо Росія ваш ворог, то ви наш друг. Інше – суєта.
  1. Створити координаційний центр, де будуть взаємодіяти українська парламентська та позапарламентська опозиція, а також представники громадянського суспільства, різних напрямків та поглядів. Розгорнути спільний оперативний штаб для протидії реваншу, репресіям та капітуляції. Мета штабу – координація протестів і формування об’єднаної мережі дії по всій Україні з особливою увагою на Південний Схід.
  1. Сформувати спільний план дій на найближчий період, спільний список вимог та підписати Меморандум про взаємонепоборення і координацію під час масових акцій протесту та під час виборів.

Патріотичні політики повинні перестати мислити електоральною логікою. Місцеві вибори – це, звичайно, важливо, однак справжні загрози зовсім іншого, вищого рівня.

Думати в першу чергу треба не про рейтинги та позиціонування, а про збереження держави Україна. А для цього необхідно об’єднатися і перейти в український наступ. Наступ вільних людей за свої права. Особисті і національні.

 

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн