Вівторок, 03 листопада 2020 20:31

Чого не помітили на виборах більшість людей

Віктор Бобиренко
Чого не помітили на виборах більшість людей

Партія Шарія навіть не йшла на вибори в місцеві ради в областях, де вона прогнозовано не проходила. І навпаки, на сході та півдні – шарійовці впевнено проходять і стануть дружнім бойовим загоном антиукраїнських сил.

Зрозуміли красу гри? Шарійовці це теж українофоби, але молодші, без краваток і хайпові. За вказівкою Москви була проведена соціологія. І там, де у Шарія слабенько – Кремль їх і не випускав. А то візьмуть по 3-4% і голоси ватників пропадуть. І це важливий висновок: патріотичні партії, поборюючи один-одного, викидають голоси. А Москва усі свої ниточки тримає в одних руках.

Як проросійські сили можуть дестабілізувати ситуацію в Україні – ми бачили цими днями з Конституційним судом.

Символічно, що на замовлення ОПЗЖ судді цей треш зробили після виборів, щоб не було електоральних втрат. До речі, ви помітили, що і влада Зеленського підняла тарифи після виборів? Методи схожі – вони просто ніколи не говорять правди.

Тож маємо констатувати: ОПЗЖ у Києві вирвала ініціативу із слабких рук президента Зеленського і починає грати свою гру на розгойдування ситуації в Україні.

На місцях, передусім в обласних радах сходу і півдня України, формуватимуться союзи проросійських сил, які мають більшість. І вони теж будуть провокувати проукраїнські сили до протистояння.

У першу чергу будуть намагатися відіграти на ідеологічному фронті – повертати пам’ятники жуковим-лєніним, зганяючи дітей на акції типу «дєдиваєвалі», відкриваючи російські класи. Далі можуть розхитувати мовну ситуацію.

Ну і, врешті, на півдні обласні ради можуть прийняти рішення про пуск води в Крим – і цим поставити Україну на межу повнокровної війни.

Путін знову чекає виклику – «Путін, прійді!». Росія опирається в Україні на потужну п’яту колону. А проросійські сили маніпулюють на страхах і ментальних травмах українців.

За часів Зеленського українського в Україні стало менше. Вороги України відігрують назад наслідки Майдану. Українофоби зараз піднімають голову.

Тому тим, хто живе з Україною в серці, – потрібно об’єднуватися.

 

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн