П'ятниця, 07 вересня 2018 14:07

Бандерівські читання на 25 Форумі видавців у Львові

Бандерівські читання на 25  Форумі видавців у Львові

Українська Видавнича Справа та Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень»  запрошують на презентацію книги V Бандерівські читання «Місія України та національні інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів», яка відбудеться 22 вересня 2018 р в рамках 25  Форуму видавців у Львові.

Захід відбудеться в Музеї етнографії та художнього промислу, просп. Свободи, 15, м. Львів

Початок - о 19:00.

Як Україні після століть окупації стати суб’єктом міжнародної політики? Чи здатна Україна реалізувати власний геополітичний проект? Як зберегти українську ідентичність в умовах глобалізації? Зрештою, як адекватно протистояти постійній російській імперській загрозі? Про це міркували відомі науковці, публіцисти, політики, учасники російсько-української війни під час П’ятих Бандерівських читань. Книга містить також найкращі роботи Всеукраїнського конкурсу есеїв для молодих науковців на тему «Чи здатна Україна на власний геополітичний проект: місія України та національні інтереси в глобалізованому світі».

Це видання, за словами ініціатора та організатора щорічних Бандерівських читань, директора Незалежного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрія Сиротюка «пропонує стратегічну дискусію про філософські підстави нашої геополітики, опційні моделі цілепокладання наших міжнародних зусиль, пошук відповіді на питання про «місце й місію України в міжнародній політиці» та амбіційні прогнози «Чи здатна Україна на власний геополітичний проект».

Серед авторів збірника відомі науковці Олександр Сич, Микола Посівнич, Олег Баган, Петро Іванишин, Леонтій Шипілов, Василь Деревінський, громадські та політичні діячі Олег Тягнибок, Юрій Сиротюк, Юрій Черкашин, Сергій Пархоменко, Юрій Міндюк та ін.

Модератори заходу – Юрій Сиротюк, директор  Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» автор численних публікацій у сфері геополітики та безпекових питань, організатор щорічної міжнародної конференції "Бандерівські читання" та Богдан Галайко, кандидат історичних наук, директор Науково-дослідного інституту українознавства МОН України.

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн