Неділя, 17 березня 2024 17:46

85 річниця Карпатської України

Лише у XX столітті українці п’ять разів піднімалися на визвольну боротьбу і проголошували створення Української держави, доки не домоглися цього остаточно 24 серпня 1991 року.

Юрій Сиротюк, молодший сержант, гранатометник 5-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, на Radio NV про псевдовибори на Росії, чому 17 березня стане кінцем російської імперії, які регіони окрім прикордоння можуть вибухнути на Росії, чому Кадиров може запросто вирушити на Москву, що очікує на Росію найближчим часом і чому питання розвалу Росії є фізичною потребою для нашого виживання.

З часу свого створення Антибольшевицький Блок Народів проводив активну роботу на міжнародному рівні, адже діяв, фактично, як об’єднане міністерство закордонних справ поневолених народів, передусім – України. Було налагоджено дієву мережу антиімперського та антикомуністичного спрямування у всьому світі.

Неділя, 10 березня 2024 14:58

Вірити, діяти, перемагати

«Ми не здамося!», – лунає із спостережного пункту на передовій, де три бійці обклалися боєприпасами і гранатами, щоб тримати оборону. «Ми не здамося!», – хтось пише з теплого дивану у Facebook. Слова однакові. А їх вага неспівмірна.

Неділя, 10 березня 2024 13:10

Суворі реалії сьогодення

Книга потрапляє людині до рук саме тоді, коли має бути прочитана. Коли отримана інформація «зачепиться» за свідомість і примусить рефлексувати. Призупинити читання й обдумати, порівняти й співставити.

Неділя, 10 березня 2024 12:43

Переможемо!

Чимало наших бійців на фронті скаржаться на величезну перевагу ворога в живій силі. В агресорів більше солдатів і те, що вони мають сьогодні, значно перевищує наші можливості.

З глибоким сумом сповіщаємо, що 4 березня 2024 р. у Львові помер член Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Володимир Муравський – «Мураха».

Фонд Оборони України ОУН та Антиімперський Блок Народів, продовжуючи давню традицію політичної, мілітарної та логістичної підтримки поневолених Росією народів у їх боротьбі за державну самостійність, зібрали кошти на придбання необхідного обладнання для Сибірського батальйону, який воює проти російських окупантів у складі Збройних Сил України.

П'ятниця, 01 березня 2024 10:25

Непомильні орієнтири

У видавництві «Українська видавнича справа» вийшов упорядкований Віктором Рогом збірник цитат провідних діячів націоналістичного руху ХХ століття, серед яких Микола Міхновський, Степан Бандера, Ярослав Стецько, Дмитро Донцов, Олег Ольжич, Юрій Липа, Євген Маланюк, Микола Сціборський, Олена Теліга, Зеновій Красівський та інші.

В Українському кризовому медіа-центрі відбулась прес-подія, присвячена 70-літтю бандерівської газети «Шлях Перемоги».

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн