2010 - 2019 роки

Передплачуйте «Шлях Перемоги», газету, що стоїть на захисті українських інтересів!

Триває передплата на всеукраїнську тижневу газету «Шлях Перемоги», одне з найстраших і найповажніших українських видань державницького спрямуваня в Україні і Світі.

«Шлях Перемоги» - це громадсько-політичний тижневик, офіційний друкований орган Організації Українських Націоналістів (бандерівців), перший номер якого вийшов у Мюнхені 28 лютого 1954.

Протягом десятиліть боротьби за визволення країни тижневик був чи не основним виданням, яке інформувало українство за кордоном про визвольний чин ОУН і УПА, про події в окупованій Україні, про мету і завдання, що стояли перед українською нацією в період московського поневолення.

Протягом років газету редагували такі визначні особистості як Ярослав Бенцаль, Данило Чайківський, Борис Вітошинський, Григорій та Андрій Васьковичи, Ярослав Сватко, Марія Базелюк. Зараз Редактором є відомий історик та публіцист Віктор Рог.

«Шлях Перемоги» послідовно заступає ідеологію українського революційного націоналістичного визвольного руху і стоїть на українських самостійницьких позиціях. В сучасних умовах газета продовжує бути на передовиці суспільно-політичних подій, приниципово відстоює національні інтереси українців, вісвітлює погляди та позиції патріотичних державницьких сил країни.

В умовах реальної геополітичної загрози з боку Росії, внутрішніх викликів національній безпеці, «Шлях Перемоги» здійснює інформування українців як в Україні, так і за кордоном про суть і першопричини цих небезпечних процесів, подає думки відомих експертів, суспільно-політичних діячів, журналістів з цих питань, сприяє донесенню історичної правди про український визвольний рух.

Зараз газета є одним з важливих захисних «форпостів» України в інформаційній війні з московським Кремлем.

Передплати «Шлях Перемоги» - стань на захист українських інтересів в інформаційному просторі!

Передплатний індекс 30504.

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн