Понеділок, 25 грудня 2023 15:19

З Різдвом Христовим та Новим Роком!

Дорогі подруги і друзі, дорога українська родино!

21-22 листопада 1943 року з ініціативи ОУН (б) в Україні відбулася Перша конференція поневолених народів Європи і Азії, яка започаткувала спільний фронт революційних визвольних сил, що поставили за мету боротьбу за свободу народів і людини і постання на руїнах тоталітарних імперій вільних держав на своїх етнографічних територіях.

Дорогі друзі та подруги!

28 вересня в приміщенні Хмельницької обласної наукової бібліотеки (вул. Героїв Майдану, 28) відбудеться зустріч-презентація видань націоналістичної літератури «Книгарні Бандерівців» на тему «Актуальність націоналістичної спадщини і завдання ОУН», в ході якої будуть представлені твори Степана Бандери, Юрія Липи, Ярослава Стецька, Дмитра Донцова, Романа Бжеського, Юліана Вассияна, Віктора Рога та інших.

Незалежність Ічкерії була проголошена одразу після розпаду Радянського Союзу. Фактично це була Незалежність від російської федерації. Майже одразу після цього розпочалася збройна боротьба за Волю Чеченського Народу.

З великим болем та глибоким і справедливим обуренням сприйняли українці в Україні та на поселеннях слова Папи Римського Франциска, якими він звернувся до російської католицької молоді під час телемосту 25 серпня цього року.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) та видавництво «Українська Видавнича Справа» провели благодійну акцію, в рамках якої до українських книгозбірень безкоштовно передано тисячі примірників патріотичних видань.

Понеділок, 22 травня 2023 11:20

День Героїв – національне свято

23 травня минає 85 років з дня загибелі засновника і першого провідника Організації Українських Націоналістів полковника Євгена Коновальця.

Понеділок, 08 травня 2023 16:54

«Лава до лави, плече до плеча!»

Зустрічі з Головою ОУН (б) Олегом Медуницею в Чикаго

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн