Середа, 12 квітня 2023 07:45

Великоднє вітання Проводу ОУН(б)

Провід ОУН (б)
Великоднє вітання Проводу ОУН(б)

Над нашою рідною Україною, над безкрайнім Українським Світом незабаром залунають великодні дзвони!

Як і кожного року, вони сповістять нас усіх про величне свято Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа, про перемогу Світла над темрявою, Правди над фарисейством, Добра над злом.

Цьогоріч великодні дзвони знову звучатимуть тривожно. Адже Україна продовжує перебувати у вогні війни, продовжує боротись проти споконвічного ворога, відстоюючи свої права на державність, незалежність і свободу.

І тому ці дзвони, як дзвони вдячності, першочергово, лунатимуть для наших Воїнів. Для тих, хто зі зброєю в руках боронить рідну землю. Для тих, хто мужньо тримає оборону, хто готується до звитяжного українського наступу. Для тих, хто поліг на полі бою, склавши на вівтар боротьби найвищу посвяту. Для тих, хто невтомно допомагає ЗСУ: волонтерам, жертводавцям, усім українцям, які крок за кроком наближають день великої української Перемоги!

Нехай великодній передзвін скріпить у наших серцях віру у цю неминучу Перемогу, відродить надію на воскресіння України, як сильної, соборної і успішної держави на грані двох світів. Тієї України, ідеал якої виписали у своїх працях Микола Міхновський та Дмитро Донцов, за яку боролись Євген Коновалець і Степан Бандера, яку суджено відновлювати та розбудовувати сучасним і прийдешнім поколінням українських націоналістів.

То ж нехай задзвенять у цьому році наші дзвони переможно! Щиро вітаємо усіх із світлим празником Великодня! Господнього Благословення, сили духу, пасхальної радості зичимо усім українцям великого і нескореного Українського Світу: під Бахмутом і Авдіївкою, біля Гуляй-Поля і Куп’янська, в українських Луганську, Бердянську і Криму, від Сум до Херсону, від Харкова до Хуста, від Лондона, Риму і Лісабону до Мельбурну, Торонто і Чикаго, від Сяну по Кавказ!

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн