З часу свого створення Антибольшевицький Блок Народів проводив активну роботу на міжнародному рівні, адже діяв, фактично, як об’єднане міністерство закордонних справ поневолених народів, передусім – України. Було налагоджено дієву мережу антиімперського та антикомуністичного спрямування у всьому світі.

Минулої пʼятниці Верховна Рада зробила ще один крок на шляху до підтримки поневолених народів Росії – ухвалила Постанову “Про визнання права інгуського народу на створення незалежної суверенної національної держави, засудження злочинів Росії проти інгушів та відновлення територіальної цілісності Інгушетії”

Понеділок, 15 січня 2024 11:02

Гуртом легше і Росію розвалити

Антиімперський Блок Народів та Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» домовилися про партнерство та співпрацю в рамках проекту ОУН «Свобода народам».

На планеті вже триває Третя світова війна? Які місце, роль і місія в ній України? Які важелі і спонуки призвели до Російсько-української війни, її світоглядний і геополітичний характер? Що є нині на важелях війни в Україні і в Росії та які очікування на 2024-й рік?

Гість програми Станіслав Федорчук

Понеділок, 01 січня 2024 10:37

Перший випуск Ліквідаторів РФ

В Україні запрацював Університет Вільних Народів

Якщо РФ збережеться в подібному стані, то для українців ніколи не буде спокою. Росіяни причаяться, а потім знову атакують, вважає генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун.

Фонд оборони України закликає українців підтримати підрозділ, який створений із представників поневолених народів у складі ЗСУ

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн