Четвер, 05 листопада 2015 22:00

Євромайдан SOS відкриває номінування звичайних людей, які роблять надзвичайні речі, на щорічну “Волонтерську премію”

Євромайдан SOS відкриває номінування звичайних людей, які роблять надзвичайні речі, на щорічну “Волонтерську премію”

Cила нашої країни в активних людях, які обрали для себе волонтерство як природний порив підставити власне плече людині, що потребує допомоги. Саме ці люди змінили хід історії 30 листопада 2013 року, коли почалася Революція Гідності, вони закрили нас собою у дні розстрілів, і сьогодні невтомно продовжують працювати у різних секторах – культурному, екологічному, гуманітарному, соціальному, правовому та безлічі-безлічі інших.

“Сьогодні зроблю добрий вчинок і нікому про це не скажу” – важливий  життєвий принцип, який для волонтерів різного віку, статі, походження, віросповідання, роду занять -  став чи не основним. Щоденно робити добрі вчинки для людей, яких ти не знаєш, але які є частиною твоєї країни. Людей, які лишилися сам-на-сам з окупантами та продовжують їм опиратися, людей, яких запроторено у тюрми та катовано за український стяг, людей, які були змушені покинути свої рідні домівки та тікати від війни світ-за-очі, людей, які зі зброєю в руках стоять на сторожі нашого миру, який закінчується зовсім поруч – за кілька сотень кілометрів.

Євромайдан SOS не прагне визначити найкращих. Зрештою, це просто неможливо. Ми хочемо привернути увагу нашого суспільства та всього світу до неоціненого внеску звичайних людей, які щоденно роблять надзвичайні речі та змінюють цей світ на краще. Традиційно із початком листопада ми розпочинаємо процес номінування на “Волонтерську премію” Євромайдану SOS за щоденну волонтерську роботу або волонтерський вчинок.

Ми переконані, що і серед ваших рідних, друзів та знайомих в Україні та за кордоном обов’язково є багато людей, які займаються волонтерською діяльністю у різних напрямках. Зокрема, допомагають нашим захисникам, опікуються людьми з інвалідністю, влаштовують вимушених переселенців, надають правову чи гуманітарну допомогу, працюють психологами із жертвами війни, тримають інформаційний фронт, дбають про навколишнє природне середовище та роблять тисячі інших речей, які необхідні нашій країні.

Для того, щоб номінувати людину, потрібно завантажити та заповнити анкету (посилання нижче)і відправити на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше 21.00 год. 21 листопада 2015 року із темою листа “Волонтерська премія”.

Критерії висування номінантів:

- щоденна волонтерська робота або вчинок;

- відсутність належності до керівних позицій у будь-якій з політичних сил.

Анкету для номінування можна завантажити за посиланням: goo.gl

Разом із заповненою анкетою надсилайте, за можливості, фото номінантів/номінанток.

Перелік усіх номінантів буде оприлюднений для проведення онлайн-голосування не пізніше 25 листопада. Переможців у інших номінаціях оголошуватиме журі, склад якого буде анонсовано найближчими днями. Церемонія нагородження відбудеться 30 листопада 2015 року - у символічну для нас дату початку Революції Гідності, що й стала стартом ініціативи Євромайдан SOS як відповіді тисяч звичайних людей на брутальні дії влади щодо розгону мирної студентської демонстрації.

За додатковими питаннями прохання звертатися до Ірини за телефоном 068 574 73 65 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Долучитися до події та стежити за всіма новинами Ви можете за покликанням facebook.com

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн