Четвер, 14 червня 2018 12:07

"Російські інформаційні війни проти інституційних реформ в Україні"

УІС
"Російські інформаційні війни проти інституційних реформ в Україні"

Учора Антипутінський інформаційний фронт спільно з Асоціацією українських правників, OPAD - Центр зовнішньополітичних досліджень, Київським центром журналістських розслідувань країн ГУАМ за підтримки Української Інформаційної Служби провели у Будинку національного відродження дуже актуальний круглий стіл "Російські інформаційні війни проти інституційних реформ в Україні".

Були розглянуті питання інформаційної безпеки, протидії російськими популістами медичній реформі та основним питанням інституційних реформ в Україні. Співголова Антипутінівського інформаційного фронту Elkhan Nur Qubadli окреслив загальну картину російської інформаційної агресії проти України та запропонував механізми протидії. Співголова Антипутінівського інформаційного фронту Sergiy Parhomenko детально ознайомив учасників заходу з російською інформаційною кампанією проти медичної реформи та деякими експертними оцінками ефективності реформ.

Народний депутат України Sergey Vysotsky розповів про свою підтримку медичної реформи та потребу у кейсах успіху для країни. Народний депутат України 4 скликання та відомий націолог Сергій Жижко блискуче виступив щодо жорсткої протидії викликам російської інформаційної загрози та зробив аналіз успіхів і невдач нашої держави у цій справі.

 Провідний експерт з конституційного та виборчого права Асоціації українських правників Микола Марченко мав виступ на тему: «Конституційно-правові основи підтримки медичної реформи та протидія спробам проросійських популістів досягти визнання її неконституційною. Шляхи виходу з ситуації».

Депутат Харківської обласної ради Едуард Рубін наголосив на важливості інституційних трансформацій для успіху України. Адвокат та представник Асоціації Українських правників Дмитро Круговий наголосив у своєму виступі на інституційних підходах до продовження політики децентралізації на прикладі перспектив Харківщини. Завідувач кафедри конституційного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка та один із лідерів Асоціації українських правників Олег Марцеляк розповів про побудову інституційного підходу до конституційної реформи та підходів до реформування правоохоронних органів.

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн