Середа, 24 жовтня 2018 12:37

"Вільні люди" закликали владу закрити канали «NewsOne» та «112»

vilni.org.ua
"Вільні люди" закликали владу закрити канали «NewsOne» та «112»

Активісти «Вільних людей» зібрались на інформаційно-просвітницькій акції під будівлею Адміністрації Президента, аби публічно закликали владу закрити канали «NewsOne» та «112».

«Сьогодні ми вкотре нагадуємо, що для перемоги у війні маємо перемогти на інформаційному фронті. Ми ведемо боротьбу з рупорами Кремля вже протягом двох років, щодня моніторимо пропагандивні телеканали 112 і NewsOne і маємо беззаперечні факти того, що ці ЗМІ дублюють тези російських пропагандистів. Ми вимагаємо рішучих дій від Президента: необхідно якнайшвидше провести засідання РНБО, проявити політичну волю та закрити телеканали, які підривають національну безпеку та цілісність», - заявив Дмитро Жмайло, Керівник Штабу «Вільних людей».

Санкції проти власників цих телеканалів сприятимуть припиненню інформаційній диверсії рупорів Кремля. Адже прикриваючись свободою слова, «NewsOne» та «112» розповсюджують пропаганду держави-агресора РФ, тим самим дестабілізуючи ситуацію в суспільстві, а також деструктивно впливають на свідомість нації.

«Однією з найбільших загроз для незалежної України є реванш проросійських сил. Вороги - агентура Путіна - намагається відновити втрачені після Революції Гідності позиції та впливи. Центральною фігуру реваншу є Віктор Медведчук і його пропагандивні рупори - 112 і  NewsOne. У той час, коли США і Канада запровадили санкції проти Медведчука, в Україні досі зволікають з розслідуванням його діяльності. Ми вимагаємо від Президента довести дією, що “Армія, мова, віра” - це не порожні передвиборні балачки», - зазначив Сергій Кузан, заступник Керівника Проводу «Вільних людей».

a0743eb1 b350 44a0 b335 b1909c4c8f90

c2238986 3d65 446a a3bb a830bb2fac24

Loading...

Інтерв'ю

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Олег Медуниця: Віримо в перемогу України й робимо все задля цього

Вже рік як Організацію Українських Націоналістів очолює сумчанин Олег Медуниця. А от корені його роду...

17-02-2024 Інтерв'ю

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Олег Медуниця: Принцип «Україна над усе!» має стати об’єднуючим для всіх

Цими днями відзначаємо 95-річчя створення легендарної Організації Українських Націоналістів. В часи бездержавності саме ОУН підняла...

28-01-2024 Інтерв'ю

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії

Українська Перемога і розвал московії. Дві абсолютно взаємозалежні категорії. Без розподілу росії та проголошення на...

17-01-2024 Інтерв'ю

Веб-дизайн